Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

BBC LONDRA HABER MERKEZİ ÖNÜNDE ÇAPULCU EYLEMİ

 

AVRUPA AJANSI (AVA) MAHİR TAN /LONDRA ÖZEL HABER-İstanbul'da Taksime polis saldırısıyla başlayan ve hemen Türkiye'nin tüm büyük kentlerinde halk ayaklanmasına dönüşen olaylara Londra'dan ilk tepki   geceyarısı geldi. BBC önünde toplanan yüzlerce genç BBC nin olayları taraflı olduğu olarak verdiği gerekçesiyle protesto ya başladı. Yarın Öğle saatlerinde Büyükelçilik önünde ve daha sonra Trafalgar Meydanı ve Başbakanlık Binası önünde yapılacak iki büyük gösteri öncesinde kendiliğinden gelişen geceyarısı protestosu Türkiye hükümetinin önümüzdeki günlerde yurt dışında da zor günlşer geçireceğinin habercisi oldu. Geceyarısı protestosunu yerinde izleyen Avrupa gazetesine AVA muhabiri tarafından yollanan ilk resimler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.