Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Berlin'li İş Adamları İGMG'nin İftarında Buluştu

İGMG Genel Başkanı Kemal Ergün ve İGMG Berlin Bölgesi Divan üyelerinin de dahil olduğu iftar yemeğine her sektörden yüze yakın iş adamı katıldı. Kısa bir açılış konuşması yapan Bölge Eğitim Başkanı Muzaffer İnanç daha sonra sözü Bölge Başkanı İrfan Taşkıran’a bıraktı. Davete katılımlarından +dolayı herkese teşekkür eden Başkan Taşkıran, yaklaşık 40 yıldır hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen iş adamlarına hayır duasında bulundu. „Bugün Almanya’nın başkenti Berlin’de 30 bin Müslüman’a hizmet verebiliyorsak, şüphesiz sizin katkınız bunda çok büyük. Dün bir çoğunuz küçük esnaftı. Biz de sizin gibi küçük bir teşkilattık. Sizler bugün büyüdünüz, iş veren oldunuz, uluslarası ihracat yapar oldunuz, devletten ihale almaya başladınız. Sizinle birlikte, sizin sayenizde bizler de büyüdük. Berlin teşkilatına büyük hizmetleriniz bulundu. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Akşam vakti girdiğinde Bölge İrşad Başkanı Murat Gül ezan okudu ve oruçlar açıldı. İftardan sonra söz alan Genel Başkan Ergün ise Ramazan’ın ve oruç tutmanın önemine değinerek Avusturya’dan Kanada’ya uzanan İGMG teşkilatını ve hizmetlerini yakından tanıttı. Son olarak İGMG Berlin Sosyal Hizmetler Başkanlığı tüm iş adamlarına kumanya kampanyası, su kuyusu projesi, yetim projesi gibi projelerde yaptıkları hayırlardan dolayı teşekkür babında Hattat Ahmet’in “Allah rızık verenlerin en hayırlısıdır“ hat tablosu hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.