Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

CTCA Gala ve Ödül Töreni’nde Eğlence Dorukta

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA UK), 12 Ekim Cumartesi akşamı düzenleyeceği ikinci Gala ve Ödül Töreni’nin eğlence programını bugün açıkladı. Sosyal medya fenomeni Eray Galip’in sunacağı etkinlikte, ünlü şarkıcı Osman Kelebek, Emrah Tak ve grubu, ve Elvis Presley’yi canlandıran bir sanatçı da performans gösterecek.

Merkez Londra’da, Bloomsbury’deki Royal National Hotel’de düzenlenecek olan black tie etkinliğin esas amacı; sanat, iş dünyası, aktivizm, spor, hayır ve sivil toplum işleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Britanyalı Kıbrıslı Türklerin başarılarını tanımak, tanıtmak ve ödüllendirmektir.

CTCA, online komedyen Eray Galip’in sunumuyla gençleri Gala’ya çekmeyi hedefliyor. Galip’in popüler Facebook sayfası Turkishisms, Türklerle ilgili İngilizce şaka ve videolar paylaşıyor ve 32.000’in üzerinde takipçiye sahip. Türk düğünlerinde dans, tatildeki Britanyalı Türkler gibi çeşitli konularda çektiği komik videolarla Galip, yüz binlerce kez izleniyor.

Sahnede Galip’e, şarkıcı ve enstrüman sanatçısı Emrah Tak ile klarnetçi Tansel, popüler Türk şarkılarından oluşan geniş bir repertuvar ile eşlik edecek. Gecede Elvis Presley gösterisi ile efsanevi Türk düğün grubu Kelebekler’in kurucusu ve ana solisti Osman Kelebek’ten ve Yasemin Nafi’den performanslar da olacak.

Gecenin biletleri £65 ve Eventbrite‘dan (https://ctca2019gala.eventbrite.co.uk) ve Londra’nın farklı noktalarında CTCA üyelerinden temin edilebilir. Bilete ödül törenine giriş, üç çeşit yemek, şarap ve alkolsüz içecekler dahil. Bilet satışları 30 Eylül Pazartesi günü saat 12:00’de sona erecek.

Etkinlikten kazanç kalırsa CTCA UK’nin gelecek projeleri için kullanılacak. Kâr amacı gütmeyen ve gönüllülük esasına dayanan CTCA UK, tam zamanlı bir eleman ve bir bina edinerek topluma daha iyi hizmet etmeyi amaçlıyor.

Biletler ve daha fazla bilgi için ctcauk.com veya facebook.com/ctcauk adresini ziyaret edebilir, [email protected] adresine email atabilir ve 07496 267 033 / 07949 785 037 numaralarını arayabilirsiniz.

CTCA UK Hakkında, www.ctcauk.com

1983’te kurulan CTCA, Britanya’daki Kıbrıslı Türk toplumu için en büyük çatı kuruluştur. Britanya’ya göçlerinin 100. Yılını 2017’de geride bırakan 300.000 Kıbrıslı Türk’e ulusal düzeyde temsilcilik yapmayı hedeflemektedir.

Gönüllülük esasına dayanan CTCA, üye dernekleriyle beraber Kıbrıs Türk kültürü ve mirasını tanıtmaktan, Kuzey Kıbrıs ve İngiltere arasındaki köprüleri güçlendirmeye ve doğrudan uçuşlar gibi toplumu yakından ilgilendiren konularda İngiliz hükümeti ile lobi yapmaya kadar birçok alanda önemli rol oynamaktadır. Ayrıca Türk okullarını birbirlerine bağlayan İngiltere Türk Dili, Kültürü ve Eğitim Konsorsiyumu’nun kuruluşuna öncülük etmiştir ve Konsorsiyum ile işbirliği içinde çalışmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.