Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Yeşim Güzelpınar

Bu haber kez okundu.

DURAN ADAM PROTESTOSU İNGİLTERE PARLAMENTO BİNASINDA

21 Haziran günü de 3 ayrı gösteri ile protesto edildi Türkiye hükümeti ve polisi. Kuzey Londra'da Manor House istasyonu karşısında 'Halk Cephesi' tarafından kurulan çadır da protesto sürekli olarak direnişi gündemde tutarken Londra'nın  değişik semtlerinde kısa süreli protestolar devamlı olarak sürdürülüyor. 21 Haziran günü İngiliz Sendikaları ve bir gurup Türkiye'li protestocu Türk Büyükelçiliği önünde toplanarak Hükümetin Taksim gösterilerine karşı tutumu ve Protestolara katılan  işçi sendikaları, hukukçu ve doktorlara karşı tutumu gündeme getirildi. Aynı Gün akşam saatlerinde ise Parlamento Binası önünde 'duran adam' protestosu başladı. TGB ve ADD tarafından organize edilen protestoda bayraklar ve gaz maskeleri taşıyan göstericiler saatlerce İngiltere Parlamento binası önünde hareketsiz durarak Londra'da ilk kez uygulanan bir protestoya imza attılar. Parlamenter ve Turistler tarafından ilgi çeken 'Duran Adam'ın amacı göstericler tarafaından dağıtılan bildirilerle halka tanıtıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.