Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Öğretmenler Derneği Başkanı Filiz Short oldu

10 yılı aşkın bir süredir İngiltere Türk Toplumuna ve eğitimcilerine eğitim konusunda  gönüllü hizmet veren İngiltere Türk Öğretmenler Derneği yeni yönetim kurulunu seçti. İngiltere’de yaşayan gençlere ve yeni gelmiş öğretmenlere verdiği destek ve bilgilerle tanınan dernek,  yeni dönemde daha aktif bir hizmet verebilmek için kendini yeniledi. 23 Haziran 2013 tarihinde Turnpike Lane bölgesinde bulunan Türk Kadınlar Derneği binasında  yapılan genel kurulda faaliyet raporunun okunmasından sonra, mali raporun aklanması ve üyelerin belirlediği gündem maddelerinin tartışılmasından sonra yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Seçimlerde en fazla oyu alan tecrübeli öğretmen Filiz Short  başkan seçildi.  Yönetim Kurulunun yeni seçilen diğer üyeleri şunlar.  Taşkın Baraç, Eşref Yılmaz, Suzan Darbaz, Gülten Petek-Osman, Rengin İbrahim ve Canan Sakarya.   Yeni döneme hızlı başlayacaklarını ve çok yakında oldukça yararlı projeleri hayata geçireceğini bildiren yeni başkan Filiz Short yeni yönetimin Türk toplumuna hayırlı olmasını diledi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.