Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc

Bu haber kez okundu.

Lyca Mobile Süleymaniye Kültür Merkezinde İftar Yemeği Verdi
AVRUPA AJANSI (AVA) Eda ÜN-Ayşad Güdekli / Londra- 16 ülkede 30 milyon kullanıcısının olduğu telekom devi Lyca Mobile, geleneği bozmadı. 22. Temmuz Salı günü Ramazan Ayı nedeniyle İngilterede yaşayan müslümanlara verilen İftar yemeğine sponsor oldu. Her Ramazan ayında 100'den fazla kişiye iftar yemeği veren Lyca Mobile yetkilileri bunun artık bir gelenek haline geldiğini belirtti. Süleymaniye Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine 200'den fazla kişi katıldı.
Süleymaniye Cami Genel Sekreteri Hakan Yıldırım " Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayındada Süleymaniye Kültür Merkezinde iftar davetlerimiz devam ediyor. Süleymaniye Cami hem kendi bünyesinde, hemde hayır sever vatandaşlarımız ve kurumların katkılarıyla bu iftar yemeklerini veriyor. Lyca Mobile ile bu bir gelenek haline geldi artık. Bu yüzden Lyca Mobile'la çok teşekkür ediyoruz. Cemaatimize ve müslümanlara ve hatta müslüman olmayan bu çevrede yaşayan diğer insanlarında bu iftar yemeğinde yararlanmasına vesile oldukları için çok teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.