Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Marathon'a Giriş Sınavları Yapıldı

İngiltere'nin Ipswich, Leicester, Canterbury gibi çeşitli şehirlerinden Almanya`ya çok geniş bir coğrafyadan 160'ın üzerinde öğrencinin kayıt yaptırdığı sınavlara ilgi bir hayli fazlaydı. Her yıl Mayıs ayının ilk Pazar günü organize edilen sınav şenliği bu yıl 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. Öğrenciler sınavda ter dökerken velilere de İngiltere’de eğitim, çocuk eğitimi, değerler eğitiminin önemi, yatılı okulun kazandırdıkları gibi konularda uzman eğitimciler tarafından seminerler verildi. Okul Genel Müdürü Üzeyir Onur’un özellikle İngiltere’de yaşayan vatandaşlarımızın eğitimi ile ilgili sunduğu çarpıcı grafikler konferansa katılan veliler tarafından büyük ilgi gördü. 

Sınav’a giren öğrencilere okul yetkilileri tarafından çeşitli hediyeler ve katılım sertifikası verildi. Çocuklar girdikleri bu sınav ile başarılarını görme fırsatı elde etmek ile beraber İngiltere genelinde kendi yaşıtları ile de yarışma şansını da elde etmiş oldular. Organizasyon komıtesi başkanı Tunahan Kalan ‘Her yıl olduğu gibi bu yıl da mayıs ayının ilk Pazar günü organize ettiğimiz sınav şenliklerine ilgi her zamanki gibi fazlaydı. Güneşli bir haftasonu tatilini bizlerle beraber eğitim seminerleri ile geçiren ve çocuklarının başarı durumlarını görmek için sınava getiren veliler; çocuklarının eğitimine verdikleri önemi göstermiş oldular’ dedi. 

Sınav sonuçlarının iki hafta içerisinde açıklanacağını bildiren Kalan, sınava duyulan ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Marathon Science School olarak yeni öğrenci alımlarını bu sınav sonucuna gore yapacaklarını sözlerine ekleyen Kalan kontenjanlarının sınırlı olduğunu da belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.