Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Top Model 2014 Finalinde Türk Modacı Serap Pollard Mehter Marşıyla Londra'yı salladı

Hande Kısmet Avrupa Gazete/Londra-Geleneksel degerlerimizi uluslararasi platforma taşıyan Turk Modaci SERAP POLLARD.DÜNYANIN en iyi top modellerinin seçildiği İngiltere’de yapılan Uluslararası Top Model yarışmasında modeller, bir kez daha Türk tasarımcı Serap Pollard’ın hazırladığı kostümlerde yarıştı.  Muhteşem organizasyona Londra Hilton Oteli ev sahipliği yaparken davete katılan Bircok ünlü işadamının yanısıra Londra Turkiye Baskonsolosumuz Emirhan Yorulmazlar da şereflendirdiler. Liberal Parti Tottenham milletvekili adayı Turhan Özen ve Avrupa Gazetesi editörü Vatan Öz de katılanlar arasındaydı. Londra’da ilk Türk ekolojik moda tasarımcısı olan ve ayni zamanda Top Model UK Platforumunda Juri uyesi olarak gorev alan Serap Pollard; Böylesi global bir organizasyonda yer almaktan büyük gurur duyduğunu soyledi ve sozlerine soyle devam etti :' Son zamanlarda Turkiye’de “sustainable” yani ekolojik moda tasarimcılari çoğalmaya basladı.

Birçok Turk modacıya ornek olmak benim için çok mutluluk verici. Dunya ve Londra’daki moda uzerine arastırmalarımı Turkiye’deki Universitelerde düzenlediğimiz seminerler ile daha cok modacıya örnek olmaya ilham vermeğe devam edecegim.“Türk modacıları dünyada olması gerektiği yerde değil, Türkiye’de cok yetenekli tasarımcı var. Fakat önlerinde bircok asamadıklari engeller bulunmakta. Birçok modacıdan ve üniversitelerden şahsımdan yardım ve destek olmam konusunda istekler aldım. Bunun sonucunda harika bir proje hazirladık.  Artık dünyada sadece İtalyan, Fransız veya başka ülkelerin modacıları  olmadığını, aslında Turk Modacılarının ne kadar yetenekli ve Turkiye'nin tekstil alanında ne kadar ileride oldugunu ispatlayacak gösterecek bu proje cok yakında duyurulucaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.