Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Türk diyalogları kitabının geliri kanser vakfına

Avrupa Ajansı (AVA) Nurcan Patir/Londra-Sosyal hayatın sanal dünyada atan nabzını okuyacağınız Türk diyalogları aslında hiç de yabancı olmadığımız, günlük yaşamda hepimizin karşılaştıgı cümlelerden oluşuyor. Keyifle ve tebessümle okuyacağınız kitabın geliri kanser vakfı ve Türk diyalogları ailesinin gelecek organizasyonları için kitabı oluşturan twitter kullanıcılarının yeni projelerinın devamı için ayrıca saklanacaktır. 

Kitabın önsözü şöyle:

"Biz popülarite, şöhret ya da isim peşinde değiliz, aslında derdimiz sadece mizah ile ilgili olan her şey. İsimlerimiz ile değil Türk Diyalogları ile anılmak tek düşüncemiz. #Turkdiyaloglari etiketimize çalıp çırpmadan, kopyalayıp yapıştırmadan yazan zeki ve üretken kişileri tek tek tespit ettik ve takibimize aldık. Bundan sonra da böyle olacak. Sanal dünyadaki her Türk'ün sesiyiz. Diğerlerinden farkımız, hepimizin #Turkdiyaloglari ailesinin bir ferdi olması. Her an her şeyin değiştiği sanal dünyada geriye kalacak şeylerden biri de Türk Diyaloglarının ortaya koydukları olacaktır..."

Sosyal yaşam diyaloglarını sanal dünyada twitter'a taşıyan bu kitabı, okunmuş tarihsel diyaloglar kategorisine ekleyebilirsiniz.

@Türk diyalogları

İsmail Yılmaz

Çatı Kitapları

Şubat 2013

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.