Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı

Bu haber kez okundu.

SESİNİ DUY DUYUR ÇALIŞTAYI

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus ) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından "İşitme Engellilerde Teknoloji Entegrasyonu Çalıştayı" 10 Eylül Salı günü Eğitim Sarayı üçüncü kat toplantı salonunda düzenlenecektir.

 

Çalıştayın açılış töreni saat 09:30 da başlayacaktır. Çalıştayda, "Teknoloji ve İşitme Engelliler İşbirliği" sunumu Prof.Dr. Ferhan Odabaşı ve Prof.Dr. Ümit Girgin tarafından verilecektir. Ayni gün saat 11:00- 13:00 saatleri arası İşitme

Engellilerde Teknoloji Entegrasyonu "Sesini Duy Duyur" Projesi tartışılacaktır. Çalıştaya konu ile ilgili olan herkes davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.