Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD Kıbrıs'tan, Kanser Hastalarına Yardım Derneğine plaket

MÜSİAD Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu derneğin faaliyetlerini yıllardır takip ettiğini ve imkanlar ölçüsünde de yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, başta dernek başkanı Raziye Kocaismail'e ve dernekteki tüm gönüllülere yapmış olduklar hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

MÜSİAD Kıbrıs Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede,Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de yaptığı konuşmada,ülkede yıllardır mücadele ettiklerini,bu mücadeleden birçok sonuçlar aldıklarını ve toplumumuza hizmet ettiklerini belirterek, Okyay Sadıkoğlu'nun gerek şahsi,gerek işyeri,gerekse başkanı olduğu kurum adına kendilerine her zaman yardımcı olduğunu ifade ederek, Okyay Sadıkoğlu'na derneğin teşekkür plaketini sundu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.