Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

ALPAN UZ, BU DÜZENİ YARATANLARA BİR ŞANS DAHA VERİLMESİ HAYATİ BİR HATA OLACAKTIR

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Alpan Uz, seçim çalışmalarını sürdürüyor.Alpan UZ'dan “BU DÜZENİ YARATANLARA BİR ŞANS DAHA VERİLMESİ
HAYATİ BİR HATA OLACAKTIR” açıklaması geldi. Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Avukat Alpan Uz, içinde yaşamakta olduğumuz kaotik ortamın yaratıcısı olan kişililerin şimdi de Cumhurbaşkanı olmak istemelerinin trajikomik bir görüntü oluşturduğunu ve bu durumun kendisinin aday olmasının başlıca nedenleri arasında bulunduğunu belirtti.
Halkla yüzyüze temas olanağı azaldığı için seçim çalışmalarını telvizyon programları ve sosyal medya paylaşımları şeklinde sürdüren Bağımsız Aday Uz, 
KKTC’de geldiğimiz nokta tam bir kaos ortamıdır. Ekonomi bundan büyük ölçüde etkilenmektedir ve etkilenecektir. Zaten ekonomilerin en büyük düşmanı bilinmezlik ve idare eksikliğidir ki biz şimdi tam da böyle bir ortam içine düşürüldük” şeklinde konuştu.

Avukat Alpan Uz


Hükümetin açılım sürecini çok kötü yönettiğini belirten Alpan Uz, “Yükseköğretimin devam ettirilmesi için üniversiteler çırpınıyor ama hükümet yardımcı olmuyor. Ülkemizdeki öğrencilerin tek alternetifi KKTC değildir. Bizdeki kaos nedeniyle öğrencilerin kayıtlarını dondurma veya başka üniversitelere geçiş yapma çabası içinde olduğunu biliyorum. Çok tehlikeli bir durumdayız” diyerek hükümetin imtiyaz ücretlerini toplayabilmek için cosinolu oteller ile de “aç-kapa oyunu” oynadığını ve yatırımcıların güveninin kaybedilmesine neden olunduğunu vurguladı. Uz, “Bunun etkileri olacaktır. Salgın yavaşlasa bile ülkemize yatırımcı getirmek veya mevcutları tam kapasite ile harekete geçirmek zor olacaktır. Güven bir kez kaybedildikten sonra geri kazanmak için özel olarak çalışmak gerekecektir ama bu hükümetin veya bugün Cumhurbaşkanlığına aday olan partilerin bunu yapabilmesi de imkansızdır” dedi.


Uz, Cumhurbaşkanı adaylıkları konusunda ise şöyle konuştu: 
“İnanılması güç ama şu anda bu kaosu yaratan kişilerin tümü halkın önünd

e Cumhurbaşkanı adayı olarak bulunuyorlar ve oy istiyorlar. Ülke olarak daha kötü günlere doğru gittiğimiz bu ortamda bu düzeni yaratanlara bir şans daha verilmesi hayati bir hata olacaktır. Değişik gündem dışı süslü konuşmalar ve açıklamalar ile halkı kutuplaştıran siyasilerimiz gerçek gündemi yani halkın yok oluşunu göz ardı ediyorlar; sanki kapıda bir antlaşma süreci veya hazırda var olan bir alternatif varmışcasına siyaset yapmaktan utanmıyorlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.