Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Anayasa Değişiklik Önerileri Meclis Komitesi'nce Tamamlandı

Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti seçiminde halkoylamasına sunulacak Anayasa değişiklik önerileriyle ilgili çalışmalar tamamlandı. Anayasa, Cumhuriyet Meclisi İçtüzüğü, Siyasal Partiler Yasası ile Seçim ve Halkoylaması Yasası Değişikliklerini Hazırlamak ve Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite bugün CTP-BG Milletvekili Asım Akansoy başkanlığında toplandı.

Meclis’ten verilen bilgiye göre, komite, “Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti seçiminde halkoylamasına sunulacak Anayasa değişiklik önerileri”yle ilgili çalışmalarını tamamladı. 

Komite, yarın  üzerinde uzlaşılan Anayasa değişiklik önerilerini Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı’na sunacak. 

Komite toplantısı TDP Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Çakıcı, CTP-BG Milletvekili Tufan Erhürman, CTP-BG Milletvekili Ömer S.Kalyoncu ve DP-UG Milletvekili Dr. Esat Ergün Serdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

ajanscyprus.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.