Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Bakan Nami hakkında çarpıcı açıklamalar

“Bir kere niye ısrarla masada olmak istiyor? Benim bildiğim kadarıyla bu müzakereler sürecinde sadece ben Sayın Denktaş’la müzakere sürecinde bulundum. Dışişleri Bakanı niye masada olmasın gibi argümanlar gündeme getiriliyor. Sayın Talat zamanında hiçbir Dışişleri Bakanı müzakere masasına alınmadı. O zamanlar Sayın Nami, Sayın Talat’ın müzakere heyetindeydi. Niye çıkıp da Dışişleri Bakanı müzakere masasına gelmiyor diye görüş ortaya koymadı?” 

 “Senin niyetin ne? Cumhurbaşkanına güvenmiyor musun? Sence vermesi gereken kadar tavizi vermeyeceğinden korktuğun için mi sen masada olacaksın? Sence verilmesi gereken, bizce asla verilmemesi gereken tavizleri verdirebilmek için mi masada olmak istiyorsun?”

 

“Sen değil miydin Özdil Nami, ‘Cumhurbaşkanı ile çok iyi çalışıyoruz’ diye övgüler yağdıran, sen değil miydin Kutlay Erk, sen değil miydin Özkan Yorgancıoğlu ‘Cumhurbaşkanı ile çok iyi çalışıyoruz’ diyen? Şimdi ne oldu da ısrarla masada olacaksınız? “

 “Sen hem Cumhurbaşkanına hakaret ediyorsun, iki müzakereci Kudret Özersay’a da hakaret ediyorsun. Diyorsun ki müzakereciyi benimsemiyorum. Sen kimsin ya? Beni halk seçti. Beni de halk seçti. Ben de sana güvenmiyorum. Senin masada olman benim için rahatsızlık. Çünkü senin ne işler karıştırdığını biliyoruz”

“Umarım biran önce aklını başına toplar da dedesi gibi ülkeden kaçıp başka yerlere gidip isim değiştirip yabancı ülkelerde yaşama mecburiyeti hissetmez. Herkes aklını başına toplasın, misyonunu iyi belirlesin. Biz halkın seçtikleri isek bizim bir misyonumuz vardır. Kıbrıs Türk Halkının ve Devletinin çıkarlarını korumak. Başkalarının çıkarlarını kollamak değil.”

 “Kimseyi hayatım boyunca vatan haini ilan etmedim ama misyonunun farklı olduğunu bildiğimiz insanların ne tür ilişkiler içerisinde olduğunu biliyoruz.”

 “Sayın Denktaş’ın döneminde de Cumhurbaşkanlığında çalışıyordu. Niye durduruldu? Herkes aklını başına toplasın. Özdil Nami’nin ve ya herhangi birinin KKTC’nin çıkarlarına, Kıbrıs Türk halkının çıkarlarına, geleceğine, güvenliğine en ufak zararı verme olasılığı karşısında mutlaka bir tavır alınacaktır…”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.