Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü

Bu haber kez okundu.

GCSE Sonuçları ile Doğrudan Kayıt Müracaatları 8 Temmuza Kadar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olup da Kolejlerden mezun olan veya 2012-2013 Akademik Yılında mezun olan öğrencilerin başarılı oldukları sınavlarla Yakın Doğu Üniversitesi 'nin tüm bölümlerine müracaat edebilirler.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre GCSE sonuçlarına göre öğrenciler Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlerine başvuru yapabilirler. Bu fakülteler için Kimya, Biyoloji, Fizik veya Matematik dersleri koşullu derslerdir. Mühendislik Fakültesi bölümleri için ise Matematik, Fizik dersleri koşullu derslerdir.

Adayların Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Nicosa Cyprus)Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na yapacakları müracaatlarında başarılı oldukları tüm GCE A Level, AS Level, O Level, IGCSE, GCSE, SAT, ACT, TOEFL ve IELTS belgeleri ve bu yıl katılacakları sınavlarla ilgili olarak okul müdürlüklerinden ve/veya ders öğretmenlerinden alacakları belge ve tavsiye mektupları ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylar müracaatlarının değerlendirilmesi neticesinde kesin kayıt veya koşullu kayıt hakkı elde edebileceklerdir.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına 

8 Temmuz 2013 tarihine kadar müracaat edebilirler veya detaylı bilgi için 2236464 (dahili 424) no’lu telefondan veya [email protected] e-posta adresinden bilgi alabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.