Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Girne Üniversitesi Havacılık Okulu Ada Yolcusu

 Yakın Doğu Üniversitesi’nin bir kardeş kuruluşu olarak Denizcilik alanında dünyada bir numara olma misyonuyla kurulan Girne Üniversitesi (University of Kyrenia Cyprus ) bünyesinde Havacılık Okulu açılması için İngiltere’nin başkenti Londra’da temaslara başlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; üç fakülte, altı bölüm, bir yüksekokul ve bir akademi ile eğitim öğretim hayatına başlayan Girne Üniversitesi (University of Kyrenia) Kurucu Rektörü Cemre Günsel ve İnovasyon, Bilişim Teknolojileri Başkanı Prof. Dr. Doğan İBRAHİM üniversite bünyesinde Havacılık Okulu açılması için temaslarda bulunmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya gittiği belirtildi. Açıklamada Günsel’in Londra temasları kapsamında havacılık konusunda otorite isimler ve kuruluşlarla bir araya geleceği ve çeşitli temaslarda bulunacağı vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.