Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

Ozan Beysan'ın Açıklaması

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan, kamuoyuna yansıtıldığı şeklinde iddia edildiği gibi, partiye bir tepki neticesinde görevinden istifa etmediğini, aksine son dönemde artan özel işleri sebebi ile Lefkoşa İlçeye yeterli zamanı ayıramadığından bu kararı aldığını duyurdu.

“Bir süreden beri sürdürdüğüm DP Ulusal Güçler Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevinden son dönemde artan işlerim sebebi ile yeterli zaman ayıramadığımdan ve önümüzdeki yerel seçim döneminde ilçenin daha verimli çalışabilmesi için istifa ediyorum” diyerek örgüt başkanlarına mesaj gönderdiğine dikkat çeken Beysan, bir ay öncesinde DP Ulusal Güçler Genel Merkezi’ne de yazılı olarak istifa ve gerekçesini sunduğunu dile getirdi.

“İstifamın herhangi bir tepki sebebi ile olmadığının bilinmesini önemle rica ediyorum” diyen Ozan Beysan açıklamasının devamında altını çizerek istifasının Güzelyurt ve Alsancak’taki istifalarla bağlantısı olmadığını, tamamen özel işlerinin yoğunluğundan kaynaklandığını söyledi.

Yerine biri görevlendirilinceye kadar kadar görevinin başında olduğunun da bilinmesini isteyen DP Ulusal Güçler Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan ayrıca partiden istifa etmediğini, yalnızca ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğine vurgu yaparak; “Yerime biri atanıncaya kadar görevimin başındayım. Ayrıca ben hala DP Ulusal Güçlerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.