Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

Paganini'nin ruhu  Salamis Antik Tiyatrosu'nda!

Klasik Müziğe yepyeni bir soluk getiren PAGAGNINI , efsane keman virtüözü Paganini'nin ruhunu eğlenceli bir anlatımla sunduğu gösterisi ile 9 Temmuz'da 16.Mağusa Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Salamis Antik Tiyatrosu'nda! 

Klasik müzik tarihinin en önemli keman virtüözlerinden efsane Paganini'nin yaratıcı eserlerinden ilham alan, Ara Malikian ve Yıllana'nın eğlenceli ve izleyiciye sürprizler sunan gösterisi PAGAGNINI, ince esprilerle seyirciye tansiyonu hiç düşmeyen çağdaş bir klasik müzik gösterisi sunuyor. 1991 yılında kurulan topluluk bu olağanüstü gösteri ile Paganini'nin sofistike kompozisyonları, cüretkar kişiliğini ve inanılmaz yeteneğini sahneye taşırken, ince esprilerle dolu bir konçerto sahneliyor. Pagagnini gösterisi 9 Temmuz'da 16. Mağusa Kültür ve Sanat festivali kapsamında ilk kez KKTC'de!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.