Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Üniversite Mezuniyet Töreninde sürpriz Evlilik Teklifi

Anadolu Ajansı/Lefkoşa-Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği'nden bölüm birincisi olarak mezun olan Ömer Ateş, kız arkadaşına kürsüden evlilik teklifi yaparak sürpriz yaptı.

Mezuniyet töreninde bölüm birincisi Ömer Ateş, konuşma yapmak için kürsüye çıktı. Üniversiteyi 34 yaşında bölüm birincisi olarak bitirmekten dolayı gurur duyduğunu ifade eden Ateş, uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşı Filiz İldaş'ın büyük desteği sayesinde bu sevinci yaşadığını söyledi. 

Ateş, kendisinin liseyi kız arkadaşının teşvikiyle Kıbrıs Türk Açıköğretim Lisesi'nde bitirdiğini yine kız arkadaşının desteğiyle üniversiteyi de bölüm birincisi olarak bitirdiğini kaydetti.

Daha sonra kız arkadaşını kürsüye çağıran Ateş, kendisinin 10 yıl önce "neden okumuyorsun?" diye hayatını değiştirecek bir soru sorduğunu belirterek, "şimdi ben de kendisine onun hayatını değiştirecek bir soru sormak istiyorum. Benimle evlenir misin?" diyerek evlilik teklifinde bulundu. Teklif karşısında duygulanan Filiz İldaş da Ateş'e "tabii ki evet" yanıtını verdi. 

Tören sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ömer Ateş, kız arkadaşının hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, 7 yıldır beraber olduklarını, kız arkadaşının kafasında kendisine karşı "acaba evlilik teklifi yapmayacak mı?" şeklinde soru işaretleri olduğunu söyledi. 

Törende, ailesinin ve kız arkadaşının evlilik teklifi yapacağından haberlerinin olmadığını söyleyen Ateş, "Kız arkadaşım evlilik teklifi yapıp yapmayacağımı merak ediyordu. 'Yapacaksa nasıl yapacak?' diye kafasında soru işaretleri vardı. Ben de hocalarımla böyle bir organizasyon ayarladım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kız arkadaşım şu an Ankara'da ailesinin yanında ve evlilik teklifimi her izlediğinde göz yaşlarını tutamadığını söylüyor. Bu benim için çok güzel bir duygu" diye konuştu. 

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) mezuniyet töreninde 93 öğrenci diplomalarını alarak mezun oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.