Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

YDÜ Öğrt. Gör. Dilan Çiftçi'nin Sunumu Beğenildi

YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dilan Çiftçi, Kıbrıs’ta Barış Gazeteciliği ve Annan Planı Döneminde Haber İçerikleri kapsamında Barış Haberciliği ile ilgili çalışmasını sundu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu- Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü “Kıbrıs: Çatışma ve çözüm yollarının çok boyutlu incelenmesi” başlığı altında gerçekleşen konferans'ta, YDÜ Öğretim Görevlisi Dilan Çiftçi'nin sunumu beğeni topladı.

Konferans'a Türkiye’den ve Kıbrıs Rum kesimi'nden gelen öğretim üyelerinin yanında, Badford Üniversitesi Barış Araştırmaları Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Paul Rogers ve Birleşmiş Milletler Basın Danışmanı Mr. Michel Bonnardeaux’da konuşmacı olarak katıldı.  Konferansın ilk gününde Birleşmiş Milletler ve Birleşmiş Milletler bünyesindeki Barış Operasyonları tartışılırken, ikinci günde “Kıbrıs” konusu ele alındı.  YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim görevlisi Dilan Çiftçi'nin Uluslararası Konferans'ta ki Sunumu,  Kıbrıs’ta Barış Gazeteciliği ve Annan Planı Döneminde Haber İçerikleri kapsamında Barış Haberciliği  büyük ilgi gördü. 

Konferans katılımcıların Kıbrıs, müzakereler ve barış süreci ile ilgili sorular ve cevaplarıyla sona erdi.

ajanscyprus.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.