Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği ANTROPOSEN

Bu haber kez okundu.

Salih Gaygusuz ünlü sanatçı Justin Timberlake'i canlandırdı Bafta'dan ödül bekliyor

Avrupa Ajansı (AVA) Halil Erdoğan/ Londra-ÖZEL HABER-İngiltere’de Türk nüfusunun neredeyse hiç olmadığı St.Albans şehrinde tamamen İngilizlerin oyuyla seçilen müslüman Türk Belediye eski başkanı Mehmet Salih Gaygusuz yine bir ilke imza atmak üzere. İngiltere anayasasının yazıldığı tarihi şehir olan St.Albans’tan belediye başkanı seçilerek tüm İngiltere’de Türkleri gururlandıran Mehmet Salih Gaygusuz başkanlığı süresince yardım faaliyetleriyle öne çıkmıştı.  Yeni hedefi BAFTA ödülü. Geçen yıl sona eren belediye başkanlığı sürecince sayısız yardım etkinlikerinde bulunan Gaygusuz, en son Timberlake dansı belgeselini çekerek St.Albans şehri ekonomisine ve iş insanlarına yardımcı olmuştu. Ünlü şarkıcı Justin Timberlake’in “Cant Stop the Feeling” şarkısının aynısını St.Albans şehri esnafıyla çeken Mehmet Salih Gaygusuz, bu yılki Bafta yani Britanya Film Endüstrisi Ödüllerinde Belgesel dalında kısa listeye kalarak ödül almaya doğru ilerliyor.  

 

 

 

 

Belgesel video klibinde ünlü sanatçı JustinTimberlake canlandıran Belediye Başkanı Salih Gaygusuz kazanırsa Mart ayında kırmzı halıdan geçerek ödül törenine katılacak.  British Academy of Film and Television Arts’in Türkçesi İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisidir. Kısaca İngiltere Oscar ödülleri diyebiliriz.

  

Mehmet Salih Gaygusuz şunları söyledi: 

 

“45 yıldır yaşamış olduğum bu muhteşem şehirde her ne kadar hali vakti yerinde olanlar yaşamış olsada  son yıllarda yardıma muhtaç olanlarda okadar çoğalmaktadır, hepimizin şahit olduğu bir gerçek var..ingiliz halkı çok yardım sever bir halktır ve bunların isbatını caddelerdeki Charity shop sayıları ile görebiliyoruz. Halk arasında yardımlaşma sadece Charıty shoplarla sınırlanmıyor, halk arasında guruplaşıp kendi imkanları ile yardıma muhtaçlara yardım etmeye çalışan yüzlerce insan var, sadece yaşadığım şehirde 100’ü aşkın küçük büyük kuruluşlar mevcuttur, benim bu video çekimimde bu küçük kuruluşların  yardım toplama maksadı ile yola çıkıp yerel işveren ve halkın desteği ile videoda reklam veren şirket sahiplerinin  katklarıyla yardım toplama macerası başlamıştır.”

   

BAFTA NEDİR

 

Bafta Ödülleri 15 Mart 2017 tarihinde dünyanın en prejli caddesi olan Picadily’de sahiplerini bulacak.  BAFTA-British Academy of Film and Television Arts; İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisidir. Oscar'ın Birleşik Krallık'taki dengi olan bu akademi her yıl film, televizyon, çocuk film ve televizyon eserleri ile iletişim ödülleri verir. 1947'de İngiliz Film Akademisi olarak, David Lean, Alexander Korda, Carol Reed, Charles Laughton, Roger Manvell gibi isimler tarafından kurulmuştur. 1958'de Televizyon Yapımcıları ve Yönetmenleri Loncası ile birleşerek Film ve Televizyon Kulübü olmuştur. 1976'da ise şimdiki adını almıştır. BAFTA'nın ana ofisi Piccadilly, Londra'dadır ama İngiltere'nin kuzeyinde, İskoçya'da, Galler'de, New York'ta ve Los Angeles, Kaliforniya'da da ofisleri bulunmaktadır. Akademi'nin ödülü Amerikalı heykeltıraş Mitzi Cunliffe tarafından tasarlanmış tiyatro maskesi şeklindedir ve 1955 yılında Televizyon Yapımcıları Loncası tarafından ısmarlanmıştır.

 

Video izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.