Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği ANTROPOSEN

Bu haber kez okundu.

Grammy adayları belirlendi

Müzik ödülleri Grammy, bu yıl Los Angeles kentinde sahiplerini bulacak. Grammy ödülleri'in bu yıl 57.si düzenlenecek ve bir çok dalda aday gösterilen başarılı şarkıcılar ödüllerine kavuşacak.Grammy ödülleri adayları belli oldu. Dünyanın yakından takip ettiği bir birinden başarılı müzisyenin yarışacağı Grammy ödülleri detayları habermizin içerisinde yer almakta.
Bu yıl Los Angeles'da yapılacak Grammy ödüllerine Beyonce, Sam Smith ve Pharrell Williams gibi ismler aday oldu. Grammy ödüllerine bir çok ünlü sima ve yöneticiler katılacak. Görkemli bir ödül töreni düzenleyen organizsyoncular büyük paralar harcadıklarının sinyallerinide verdiler
Grammy'de bu yılki adaylardan bazıları:
Yılın Albümü: Morning Phase (Beck), Beyonce (Beyonce), X (Ed Sheeran), In The Lonely Hour (Sam Smith), Girl (Pharrell Williams)
Yılın Kaydı: Fancy (Iggy Azalea Featuring Charli XCX), Chandelier (Sia), Stay With Me (Sam Smith), Shake It Off (Taylor Swift), All About That Bass (Meghan Trainor)
Yılın Şarkısı: All About That Bass (Meghan Trainor), Chandelier (Sia), Shake It Off (Taylor Swift), Stay With Me (Sam Smith), Take Me To Church (Hozier)
En İyi Yeni Sanatçılar: Iggy Azalea, Bastille, Brandy Clark, Haim, Sam Smith

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.