Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın KKTC Bulaşıcı redstone Kahramanmaraş UK londra

Bu haber kez okundu.

Azerbaycan Müziği Tar, Kamancha, Oud ve Jeffrey Werbock

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Başkentin en gözde bölgelerinden olan  Chelsea’de Azeri müziği yankılandı. Chelsea Old Town Hall’da geçen Çarşamba akşamı İngiltere Azerbaycan Evi’nin düzenlediği kültür gecesinde kulaklarımızın pası silindi. Azeri olmayan Yahudi kökenli Amerikalı sanatçı Jeffrey Werbock’un bir azeri kadar güzel çaldığı şarkılarla Azeri müziğine katkıda bulundu. Azerbaycan House Başkanı Dr.Tekin Ali Atalar’ın konuşmasıyla başlayan kültür etkinliği, Jeffrey Werbock’un Tar, Kamancha, Oud enstrümanlarını uygulamalı anlatmasıyla devam etti. 

 

 

 Chelsea Old Town Hall’da geçen Çarşamba akşamı İngiltere Azerbaycan Evi’nin düzenlediği kültür gecesinde kulaklarımızın pası silindi. Azeri olmayan Yahudi kökenli Amerikalı sanatçı Jeffrey Werbock’un bir azeri kadar güzel çaldığı şarkılarla Azeri müziğine katkıda bulundu.

 

 

İlgili haberler

 Tar, Kamancha, Oud, Azerbaycan Müziği ve Jeffrey Werbock

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.