Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

İngiltere Güzellik Kraliçesi Türkiye’nin tanıtım yüzü oluyor

Eco Travel Direktörü Ali Keskin, “Londra Büyükelçiliğimiz’in himayesinde ve YDA Dalaman Havalimanı’nın katkılarıyla gerçekleşecek olan projede İngiliz Kraliçe Cowie 14 ile 19 Mayıs tarihlerinde Dalaman bölgesinde yapılacak olan tanıtım filmlerinin çekiminde yer alacak" dedi.

Eco Travel Direktörü Ali Keskin, “İngiltere Güzellik Kraliçesi’ni Türkiye’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İngiltere Güzeli Alisha Cowie ve İngiltere’nin en başarılı video blogger ekibini 14-19 Mayıs tarihlerinde Dalaman bölgesinde misafir edeceğiz. 6 gün boyunca bölgede değişik yerlerde tanıtım çekimleri yapacağız. Bu projenin Dalaman Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunacağını düşünüyoruz. Pilot proje olarak ilk olarak Dalaman bölgesinde gerçekleşecek olan tanıtım cekimlerini daha sonra Türkiye’nin diğer bölgelerinde de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kraliçe Fethiye’de Yamaç Paraşütü Yapacak

Tanıtım amacıyla daha önce Türkiye’de değişik dönemlerde çok sayıda İngiliz gazeteciyi misafir ettiklerinin altını çizen Eco Travel direktörü Keskin, “Son olarak Aralık ayında gazete, magazin dergisi, blogger ve televizyon yapımcılarından oluşan 10 kişilik bir ekiple Dalyan'a gelmiş ve bölgenin tanıtımını yapmıştık. Bu projenin devamı niteliğinde olan tanıtımlar kapsamında bu kez toplamda 6 gün sürecek tanıtım boyunca Fethiye, Göcek, Dalyan ve Marmaris bölgelerinde çekimler gerçekleşecek” dedi.

Keskin, “6 gün boyunca oldukça yoğun bir programımız var. Çekimler kapsamında İngiltere Güzeli’ne Fethiye’de yamaç paraşütü yaptıracağız. Ayrıca Göcek’te tekne turu yapıp Dalyan Kanalı, Kaya Mezarları, İztuzu Plajı'nı gezdireceğiz. Kraliçeye balık tutturup, bölgenin sembollerinden olan mavi yengeç yedireceğiz. Ayrıca Kayaköy Açık Hava Müzesi’nde de tanıtım çekimleri yapılacak. Dalyan’da Kaplumbağa Hastanesi’ni ziyaret edeceğiz. Marmaris, Selimiye, Akyaka bölgelerinde özel çekimler yapılacak. Çekimler sonunda bölgeyle ilgili kısa tanıtım videoları hazırlanıp bu videolar sosyal medya kanallarında milyonlarca kişiye ulaştırılacak” dedi.

Keskin, “Londra Büyükelçimiz Ümit Yalçın başta olmak üzere, YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ve tüm sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Alisha Cowie: “Türkiye’nin tanıtımını yapmaktan dolayı çok mutluyum”

İngiliz Güzel Cowie, “Yıllar önce çocukken Türkiye’ye gelmiştim ve çok etkilenmiştim. Tekrar Türkiye’ye gelmekten ve tanıtım filmlerinde yer alacağım için çok mutluyum. Resimlerde gördüğüm kadarıyla Dalaman çok güzel bir bölge ve burada bulunacağım için çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.