Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı

Bu haber kez okundu.

Kış Uykusu Fransa'da

Yönetmen Şerif Gören'in Yol filminden 33 yıl sonra Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filmi 15 Ekim Çarşamba günü Strazburg Odyssee sinemasında gösterime giriyor. 1 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Avrupa Sinema Yıldızları Haftası etkinliği çerçevesinde 2014 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülü kazanan Kış Uykusu Fransa'da seyirciyle buluşuyor. Kış Uykusu, ayrıca Uluslararası Sinema Eleştirmenler Federasyonu FİPRESCİ (Federation İnternationale de la Presse Cinematographique) tarafından da ödüle layık görülmüştü. Film dünyanın en eski 5 sinema salonundan biri olan asırlık Odyssee'de 15:45 ve 17:10 matinelerinde gösterilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.