Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Tatar filmi ‘Mullah’ın gösterisi Yunus Emre'de yapılacak 

Londra Yunus Emre Kültür Merkezinde Tatar film gösterisi 29 Haziran tarihinde yapılacak. İngilizce altyazılı olarak gösterilecek filme giriş ücretsiz. Filmin yönetmeni Ramil Fazlyev. Komünizm sonrası Rusya'daki Tatar köyüyle ilgili, İslam'a dönen felsefi bir film. Kazan'da çok uluslu bir ekip tarafından oluşturulan bu insan inancının bu olumlu hikayesi kültür ve tarihe ilgi duyan herkes için ilginç olacaktır. Film, Tatar klasik yazar Tufan Minnulin'in bir oyununa dayanıyor ve İngilizce altyazılı Tatar dilinde gösterilecek.

Konusu:

Hapishaneden dönen Asfandiyar, yerel bir işadamından, kendisi tarafından desteklenen yeni inşa edilmiş caminin imamı olmak için beklenmedik bir teklif aldı. Genç bir Molla'nın köye gelmesi, bölge sakinleri arasında moral bozucu bir maneviyat sorunu ortaya çıkarmaktadır. Asfandiyar, bu durumu, karakterinin gerçek inancı ve kesinliği ile tersine çevirmek zorunda kalacak.


Yunus Emre  Enstitüsü
29 Haziran Cumartesi 
SAAT:  17.30
10 Maple Street, London, W1T 5HA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.