Öne Çıkanlar ingiltere cemal kaşıkçı Londra IOD Yöneticiler kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA İngilterede İşçi Partisi

Bu haber kez okundu.

Yılmaz Erdoğan Londra Münaşaka gösterisi 26 Mart'ta O2 indigo'da

Avrupa Ajansı (AVA) Halil Erdoğan/Londra-Ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’deki yeni yaşamını, tek kişilik gösterisi ‘Münaşaka’ ile anlatacak. Erdoğan, 12 yıllık aranın ardından yepyeni bir oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Uzun soluklu bir aradan sonra tiyatro seyircisiyle buluşacak olan Yılmaz Erdoğan, bir yandan dijital teknoloji ve sosyal medyaya dair güçlü tespitleriyle bir yandan da kendine dair merak edilen sorulara vereceği cevaplarla seyirciyi çok komik ve ”hakiki” bir yolculuğun içine alacak.Erdoğan’ın tek kişilik anlatısı ‘Münaşaka’ Güney Londra’da Greenwich Londra O2 salonunda sahnelenecek… Bilet satış su an sadece inrernet üzerinden online olarak şu adresten www.axs.com alınıyorYılmaz Erdoğan, İngiltere’nin başkenti Londra’da ünlü organizatör İsmail Doğuş’un misafiri oldu. Mem&Laz Restaurantlar gurubu başkanı Mehmet Kocakerim’in evsahipliğinde Kilis Restaurant’ta pazar kahvaltısında etkinliğin ana sponsorlarından Pınar Su Avrupa Bayisi Mustafa Çevik, Mezopotamya Restaurantları sahibi Fakirulah Günlübol Yılmaz Erdoğan ile biraraya geldi.  

 

26 MART o2 indigo Kapı açılış 6.30 Bilgi ve sponsorluk için 07547417863

 

 

Ünlü sanatçı, Yılmaz Erdoğan yaşamını ‘Münaşaka’ ile anlatıyor. Yılmaz Erdoğan, son filmi Ekşi Elmalar'dan sonra 'Münaşaka' gösterisi ile ile izleyiciyle buluşuyor. Ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’deki yeni yaşamını, tek kişilik gösterisi ‘Münaşaka’ ile anlatacak. Erdoğan, 12 yıllık aranın ardından yepyeni bir oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.