Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Kütahya ve Yüksel Seramik ile mekanlarınız yenileniyor

NG Kütahya Seramik, showroomda 2019 yılının ne yeni moda kreasyonunu sergiliyor. Avrupa Gazetesine yeni ürünleri hakkında bilgi veren NG Kütahya Seramik yetkilisi klasik seramik üreticisi olmadıklarını bir çözüm ortağı olduklarını ifade etti. Dış cephe, iç mekan ve ıslak zeminde tüm projelere yanıt verebileceklerini de kaydeden yetkililer, "Yapılmayan şeyleri bulup onun üzerine gidiyoruz. Aslında herkesin yaptığını yapıp riske girmeyebilirdik ama biz bunu risk olarak değil yenilik olarak görüyoruz. Seramiğin doğum yeri olan Çin'e seramik ihraç eden bir firmayız." dedi.

Tiles, Mosaics, Worktops, Marble, Wood Flooring, Bathrooms

Turkey’s best tile brand to your feet, Kutahya Seramik,

Friendly and helpful staff

Great tiles at great prizes, with great services

Adres: 14 Rigg Approach, Walthamstow, London E10 7QN

Tel: 020 8988 1818

[email protected]

www.ngtiles.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.