Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ataturk çiftlik bank tutuklama siirt eruh suikast türkiye ve rusya Hasan Gönen Londradan İtalya turuna suriye operasyon

Bu haber kez okundu.

Ünlü şarkıcı Tuğba Özay, 'Annem o kıyafet için bana kızdı'

Ben aldığım kararlarda ve attığım adımlarda ailemi düşünüyorum. O kıyafet dünyaca ünlü bir tasarımcıya ait ve bana eşimin hediyesi. O geceden sonra annemle çok büyük bir kriz yaşadım ve kendisi bana çok kızdı. O gece ışığın azizliğine uğradık. O kıyafet o kadar abartılacak bir kıyafet değildi… Annemi üzdüğüm için ben de çok üzüldüm. İstanbul’u terk ettim, 1-2 gün çiftliğe kapadım kendimi.Boşanma kararını alalı yaklaşık 4,5 ay oldu. 4,5 aydır yalnızca evliliğimizin donduğunu görüyorum, başka da bir adım atılmadı. Ben geçtiğimiz günlerde bir hamle yaptım. Eşim ise yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. İtalya’da evlendiğimiz için, oranın kanunlarına göre boşanmalıyız. 8 aydır eşimi görmüyorum.Boşanma kararını aldıktan sonra telefonda bile görüşmez olduk.En büyük sıkıntımız 6,5 yıldır iki farklı ülke arasında yaşamak ve işlerimizin yoğunluğu sebebiyle birbirimize yeteri kadar zaman ayıramamak…Aşkımı İngilizce yaşıyorum. Eşime Türkçe öğretmeni bile tutmuştum.Eşim 5 dil biliyor. Geçenlerde dedi ki “Hayatıma bir kez sevdim ve evlendim. Bir daha kimseyi böyle sevebileceğimi düşünmüyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.