Öne Çıkanlar londra koronavirüs Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu maç saat kaçta ingiltere Bursa Kebap Evi londra yurt dışı pop müzik

Bu haber kez okundu.

Cem Ceminay, TRT'deki görevinin bitmesiyle ilgili açıklama yaptı

Canlı yayın sırasında 17-25 Aralık operasyonlarına gönderme yapan bir haberi okuduğu için programı bitirilen Cem Ceminay, yaşadıklarını hurriyet.com.tr'ye anlatı.Ceminay, yaşananların bir canlı yayın kazası olduğunu belirterek şunları söyledi:

* Ben siyasi kimliği olmayan biriyim. Siyasi konulara girmemeye özellikle dikkat ettim. Hiç taraf tutmadım, kimsenin adamı olmadım. İnsanlara hep pozitif enerji vermek istedim. Her şey çok güzel gidiyordu. "Sakınan göze çöp batar " derler ya işte tam da benim başıma gelen bu. “Garip ama gerçek” konulu haberleri okurken söz konusu olayı anlatmaya başladım. 17-25 Aralık'a gönderme yapıldığını yapımcımın uyarısıyla anladım. Sonra yayında "Siyasi içeriği varmış, düzelttim" dedim. Canlı yayın kazası oldu.

*TRT her zaman hükümetlerin kanalı olmuştur. Bindiğim dalı kesecek kadar aptal değilim. Ben lise öğrencisiyken TRT'de program yaptım. Benim için özel bir yeri vardır. Kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Bu olay yüzünden TRT yöneticileri zor duruma düştü. Çok büyük baskı geldi. Bana programın bitirildiği bildirildi.

* Ben sembolik bir ücret almama rağmen Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmak bana büyük mutluluk vermişti. Çok üzüldüm.

Kaynak: Hürriyet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.