Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Djokovic Türkiyeyi gururla

Bu haber kez okundu.

Deniz Seki cezaevinden çıkacak mı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından cezaevlerinin doluluk oranının artması nedeniyle af çıkarılması ve bu amaçla infaz yasasının değiştirilmesi için hazırlıklara başlandı. Yeni bir Kanun Hükmünde Kararname’nin Resmi Gazete’de yayımlanması ile cezaevlerindeki hükümlülerin cezalarından 5 yıl düşülmesi öngörülüyor. Yapılması planlanan düzenlemeye göre af, 1 Ocak 2016 tarihinden önce işlenen suçlar için geçerli olacak. Bu gelişme halen Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde bulunan Deniz Seki için de erken tahliye yolunda umut ışığı yaktı. Seki’nin avukatı Naim Karakaya, konuyla ilgili şunları söyledi: “Henüz bir şey söylemek için erken ama söz konusu yasa yürürlüğe girerse Deniz Hanım’ın dışarı çıkma ihtimali doğar.”

Bu arada Deniz Seki’nin cezaevinden çıktıktan sonra reality show programıyla ekrana gelmesi gündemde. Bir yapım şirketi, hayatını anbean görüntüleyerek ekrana getirmek için sanatçının menajerine teklif sundu. Deniz Seki’nin de özgür hayatının ilk dönemlerini belgeleyecek bu formata sıcak baktığı, kararını önümüzdeki hafta vereceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.