Öne Çıkanlar Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar Hollnda londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu

Bu haber kez okundu.

Aslı Enver ile ilgili flaş iddia, hamile mi

Murat Boz-Aslı Enver çifti önceki gün bir hastanede görüntülendi. Muhabirleri görünce içeri girmekten vazgeçen ikiliden güzel oyuncunun hamile olduğu iddia edildi.

Bir süredir ünlü popçunun Yeniköy’deki villasında yaşayan çift, hastane girişinde karşılarında basın mensuplarını görünce panikledi.

BİR SÜRE OTOPARKTA BEKLEDİLER

İkili, muhabirlerin “Hastaneye neden geldiniz?” sorularını “Kolay gelsin” diyerek geçiştirdi.

Otoparkta araçlarının içinde bir süre bekleyen Boz ve Enver, muhabirlerin gitmemesi üzerine içeri girmekten vazgeçti. Güzel oyuncunun hamile olduğu ve hastaneye kontrol için geldiği iddia edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.