Öne Çıkanlar londra Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport Redstone Solicitors ingiltere

Bu haber kez okundu.

Sabahattin Ali'nin kızı da 'Kürk Mantolu Madonna' tartışmasına dahil oldu

TV8'de yayınlanan Jess Molho, Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli'nin sunduğu 'Aramızda Kalmasın' programında skandal yaşandı. Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli, Sabahattin Ali'nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna'nın dünyaca ünlü pop şarkıcısı Madonna hakkında yazıldığını söyleyerek skandal bir gafa imza attı.

Bu skandal yorumlar sonrasında Kürk Mantolu Madonna kitabının yazarı Sabahattin Ali'nin kızı Filiz Ali de tartışmaya dahil oldu. Filiz Ali Twitter adresinden yaptığı açıklamada duruma tepki gösterdi. Ali mesajında: "@RenginArslan @ebru_cavdarli Bu hanım Madonna'yı benimsemiş bizim diyor. Ama asıl bizim olan yazarı bilmiyor. Yazıklar olsun." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.