Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

O Ses Türkiye 2017 finalinde kazanan yarışmacı belli oldu

 Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'de yaklaşık 7 aydır süren maratonun sonunda kazanan belli oldu. Jüri üyelerinden Murat Boz yarışmacısı olmadan final heyecanı yaşarken Hadise'nin tam üç yarışmacısı finale yükseldi. Gökhan ve Hakan'ın takımından Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir finalde yarıştı.

 Final heyecanının yanı sıra jüri üyelerinin yarışmanın başından bugüne dek neler yaptığını izleyiciye sunan videolarda stüdyo kahkahaya boğuldu. Hem final heyecanı hem de mutluluğun yaşandığı O Ses Türkiye'de kazanan yarışmacı belli oldu.

 Finale çıkan altı yarışmacının arasından Gökhan ve hakan'ın takımından Resul ve Hadise'nin takımından Dodan son ikiye kaldı. Yapılan oylama sonucunda yarışmanın bu yılki kazananı güzel şarkıcı Hadise'nin takımından Dodan oldu. Böylece Hadise yıllardır süren şanssızlığını Dodan ile kırarak şampiyon olmayı başardı.

Dodan Özer kimdir

Dodan Özer, O Ses Türkiye 2017 sezonunu en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Her performansında dinleyenleri kendine hayran bırakan ve yarı finale kadar gelmeyi başaran Dodan Özer, yarışmanın en büyük favorilerinden olarak gösteriliyor.Dodan Özer, 38 yaşında. Asıl memleketi Muş’un Varto ilçesi olan yarışmacı, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Ailesinin İzmir'e yerleşmesi sonrasında müzikten kopmadı ve müzik tutkusuna devam etti. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.