Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Survivor'da dün akşam elenen isim belli oldu

Survivor'da dün akşam gerçekleşen ada konseyinde ünlüler takımından Sema, Sabriye ve Şahika elenme potasına girmişti. SMS oylarının sonucunda adaya veda eden Şahika oldu.

Elendikten sonra neler soyledi

Elenme potasında rakiplerinden daha düşük SMS oyu alan Şahika elendikten sonra kısa bir açıklama yaptı. Şahika, 'Herkesin zor günleri olmuştur, bugünde öyle bir gün.. Ama her şerde bir hayır vardır. Ben böyle inanıyorum. Survivor sadece parkur performansı demek değildi benim için. Yıllardır bu özel yerde yer almak istedim uzun zamandır.

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte.Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor.

Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermekte. Yoğun seyahatler ve antrenman kampları dolayısı ile farklı dilleri ve kültürleri araştırmaya, kitap okumaya düşkün olduğunu ifade eden Şahika Ercümen, sürekli yurtdışı turnuvalara katıldığı için ev yemeklerini çok özlemekte...Şahika Ercümen Survivor'a katılma sebebini “inanırlarsa her şeyi yapabileceklerini göstermek” ve “insanlara ilham olmak” olarak tanımlıyor. En büyük amacını ise; “Survivor'da yarışırken hayallerimi daha büyük kitlelerle paylaşıp birlikte çoğaltmak” olarak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.