Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal İtalya avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Ferhat Göçer Sağlık Bakanlığında çalışacak

Habertürk Gazetesinin haberine göre ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, sağlık okuryazarlığını artırma projesinde görevlendirildi. Bakanlıkta oluşturulan çalışma grubunda danışmanlık yapan Göçer’in aylık maaşının da yaklaşık 5 bin lira olduğu öğrenildi.

Ünlü sanatçı görevi gereği toplantılara katılıp seminerler veriyor. Tanıtım filmlerinin hazırlanmasına da katkıda bulunan Göçer, diyabetten kansere kadar yaygın sağlık konularıyla ilgili halkı bilgilendirmek için çalışıyor. Sanatçı kimliğinin avantajlarını kullanan şarkıcı sayesinde bakanlık daha çok vatandaşa ulaşıyor.

GÖÇER'DEN AÇIKLAMA

Göçer, “Cerrahlık arada bir yapılacak iş değil. Şu an müziğe ağırlık verdiğim için yapamıyorum ama doktor olarak sağlık okuryazarlığı projesinde çalışmaktan onur duyuyorum” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.