Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta sağlık durumu son haber

Bu haber kez okundu.

Acun Ilıcalı- Zeynep Yılmaz evliliğini Şeyma Subaşı'nın gönderdiği fotoğraflar bitirmiş

'Magagenius' isimli sosyal medya hesabının iddiasına göre Zeynep Yılmaz'ın, Acun Ilıcalı tarafından aladatıldığını Şeyma Subaşı'nın gönderdiği fotoğraflar sayesinde öğrendi.


"O HİKAYEDEKİ KİŞİ BEN DEĞİLİM"
Geçtiğimiz gün hakkında ortaya atılan 'intihar girişiminde bulundu' iddialarına sosyal medya hesabından cevap veren Şeyma Subaşı, "'İntihar etti' diye bir haber vardı. İntihar ettim ama hala yaşıyorum dimi. İntihar girişiminde bulundu olmasın o? İşte o hikayedeki kişi de BEN değilim aslında. (Ama yine Şeyma olsun)" ifadelerini kullanmıştı.
HİKAYEDEKİ KİŞİ ZEYNEP YILMAZ
Şeyma Subaşı'nın bu açıklamasından sonra sosyal medyada hikayedeki kişinin Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın olduğu konuşulmaya başlandı. Subaşı, bu açıklamayı hesabından hemen kaldırması ise dikkatlerden kaçmadı.
"KOCASIYLA OLAN VİDEOLARINI, RESİMLERİNİ GÖNDERDİ"
Sözlerine "Şeyma çok kaşındığı için bunu da burada açıklamak zorundayım." diyerek devam eden sosyal medya kullanıcısı, "Zeynep Ilıcalı'nın kocasıyla olan videolarını, resimlerini -artık tahmin edersiniz ne tür videolar ve resimler olduğunu- Zeynep'e gönderdiği için, Zeynep de ilk kez bu şekilde öğrendiği için Şeyma ve Acun'un ilişkisini dolayısıyla kadıncağız hayatına son vermek istemiş. Bundan daha doğal birşey olabilir mi..." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.