Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Ahmet Dursun ve Merve Aydın arasında aşk iddiaları

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde Ahmet Dursun mide rahatsızlığı sebebiyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor'da SMS oylamasında Ünlüler takımından en çok oy alan isim Serenay Aktaş oldu. Ahmet Dursun'un Survivor'a vedasında ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlık sebebiyle doktorunun bir şey yemeden durmaması gerektiğini söylemesi ve yarışma koşullarında da yarışmacının ekstra yemek yiyemediği için Ahmet Dursun'un dokunulmaz olmasına rağmen yarışmadan ayrılmasına karar verildi.

EN ÇOK MERVE ETKİLENDİ
Ahmet Dursun'un takım arkadaşları ile vedası izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Beklenmedik bir ayrılık yaşayan takım adeta şoke oldu. Ahmet Dursun hepsiyle tek tek vedalaştı. Sıra Merve Aydın'a geldiğinde gözyaşları sel oldu. Ahmet Dursun'un adadan bu şekilde ayrılmasınadan en çok Merve Aydın etkilendi. Merve Aydın dakikalarca Ahmet Dursun'a sarılarak 'Gitme Ahmet, lütfen gitme beni bırakma..' dedi. Ahmet Dursun, 'Beni de ağlatacaksın, sen güçlü bir kızsın , yapma böyle' diyerek Aydın'ı teselli etmeye çalıştı.

MERVE AYDIN NE DEDİ?
Survivor rejisi Ahmet Dursun ve Merve Aydın vedasındaki konuşmaları alt yazı ile sundu. Ta ki kulağına fısıldadığı sözlere kadar. Bu duygusal veda 'İkili arasında bir aşk mı yaşanıyor?' sorusunu gündeme taşıdı. Ahmet Dursun ve Merve Aydın geçen seneki Survivor'da da birlikte yarışmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.