Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram

Bu haber kez okundu.

Aleyna Tilki'nin konserine yapılan saldırının detayları

Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'da bir kafede verdiği konsere el yapımı patlayıcı ile saldırıldı. 6 kişinin yaralandığı saldırının detayları ise orataya çıktı. Saldırıyı konserin verildiği salona giremeyen 12, 13 yaşlarında bir çocuğun düzenlediği ortaya çıktı. Öte yandan Aleyna Tilki'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu, saldırıda herhangi bir yara almadığı bilgisine ulaşıldı.Konuyla ilgili Hurriyet.com.tr'ye açıklama yapan Aleyna Tilki'nin menajeri Melek Sarıgil, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da bir kaçı tarafından yapıldığını söyledi. Sarıgil, saldırı sonrasında mekanın camlarının kırıldığını söylerken, Aleyna Tilki'nin yara almadığını söyledi.Genç şarkıcı saldırıdan kısa bir süre sonra da Twitter'dan açıklama yaptı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada "Biz iyiyiz arkadaşlar." mesajını paylaştı. Öte yandan yaralananların izdiham nedeniyle yaralandığı, ve sağlık durumlarının iyi olduğu orataya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.