Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi

Yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Bozar, kritik bir haftada yarışmaya hazırlanmadan çıktı. Nur "En az puanı alıp elenmek istiyorum" dedi. Nur Yerlitaş'ın pes etme uyarısına karşın Bozar, "Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı." ifadelerini kullandı. Nur Bozar'ın ayrılma isteğine karşın Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez, Nur'a 3'er puan verdi. Kemal Doğulu ile Ivana Sert de Nur Bozar'a 1'er puan verdi. Nihat Doğan ise Nur Bozar'a 'sıfır puan' verdi. Doğulu'nun Nur Bozar'a 'Teklif aldın gidiyorsun' imaları ise Nur'u sinirlendirdi. Bozar, bu ifadelere karşılık Doğlu'ya, "İmada bulunuyorsunuz. Yorumunuz gereksiz." şeklinde sert bir cevap verdi. Nur Bozar'ın kararı sonrası ağır dille eleştiren Nihat Doğan'ın sözleri Öykü Serter'i de ağlattı. Bu Tarz Benim eleme gecesinde son ikiye İkizler ve Nur Bozar kaldı. Bu Tarz Benim'den Nur Bozar elendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.