Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Canan Çal, Amerikalı oyuncu Jennifer Connelly'e büyük benzerliğiyle dikkat çekiyor !

Coşkun Sabah sahibi olduğu Sabah Müzik Yapım firmasından şimdiye kadar sadece kendi albümlerini piyasaya çıkartmıştı. Ünlü sanatçı ilk kez kendisinin haricinde bir sanatçının albümüne yapımcı-prodüktör olarak imza attı ve genç seslerden Canan Çal’a “Kızıl Kahve” adını verdikleri tek şarkılık albüm yaptı. Daha önce birlikte ilk kez düet şarkı çalışması yapan ikili bu kez de Canan Çal’ın single albüm çalışmasında bir araya gelmiş oldular.

Canan Çal Amerikalı oyuncu Jennifer Connelly'e büyük benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu, bestekarı ve ud üstadı Coşkun Sabah, büyük emekler vererek birbirinden eşsiz hit şarkıları müzik dünyasına kazandıran önemli müzik insanlarından biridir. Ünlü sanatçı pek çok albümünü de kendi müzik şirketi “Sabah Müzik Yapım” etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Coşkun Sabah bu defa müzik hayatında bir ilke imzasını atarak, önem verdiği bir genç sanatçıya kendi plak şirketi “Sabah Müzik Yapım” etiketiyle single albüm yaparak altına prodüktör olarak imza attı. Ünlü sanatçı geçtiğimiz aylarda birlikte düet yaptığı Canan Çal’ın tek şarkılık albümünü tamamladı ve piyasaya çıkarttı. Canan Çal’ın müthiş yorumuyla single albümü için seslendirdiği ve sözleri Şebnem Sungur’a, müziği ise Gökhan Tepe’ye ait olan “Kızıl Kahve” adlı şarkı dinleyenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Taşkın Sabah’ın ise aranjörlüğünü yaptığı ve çok eğlenceli olan şarkıya bir de klip çekildi. Yönetmenliğini Alişan Güney Yıldırım’ın yaptığı, Kilyos Boğaziçi Kampüsü içindeki Burç Beach’te gerçekleştirilen klip çekimlerinde sanatçıya dansçılarda eşlik ettiler. Oldukça neşeli ve eğlenceli geçen klip çekiminde Canan Çal farklı kıyafetlerle kamera karşısına geçti. Canan Çal Amerikalı oyuncu Jennifer Connelly'e benzerliğiyle dikkat çekti.

“Canan Çal çok önemli bir ses”

Single albümün çıkışı nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Coşkun Sabah ve Canan Çal, single şarkı ile ilgili olarak oldukça güzel tepkiler aldıklarını söylediler. Coşkun Sabah ise “Canan hanım ile ‘Gönlümün Kıymetlisi’ adlı şarkımı düet olarak seslendirdik. Performansı ile çok dikkat çekti. Albüm yapmak isteyenler oldu. Ancak bunu da benim yapmamı istedi. Canan Çal çok önemli bir ses, yolunun çok açık olduğunu söylemeliyim. Böyle iyi sesi olan genç bir isme ilk kez destek oluyorum ve prodüktörlük yapıyorum” dedi. Single albümü piyasaya çıkan Canan Çal’da “Böyle güzel bir şarkıyı hayata geçirdiği ve emek verdiği için Coşkun Sabah hocama çok teşekkür ederim” dedi.

CANER BUDAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.