Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Cansu Dere'den Mehmet Akif Alakurt hakkında şok eden yorum

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Cansu Dere, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Dere'ye son günlerde Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt soruldu. Başarılı oyuncu, eski rol arkadaşı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

"EKRANLARA TEKRAR DÖNÜYORUM"
Ekranlara tekrar döneceği müjdesini veren güzel oyuncu, "Önümüzdeki sene ekrana dönüyorum. Projelerden daha çok senaryoyla ilgileniyorum. Bana bir senaryo geliyor, işin kişisel platform mu yoksa kanal mı olacağına ben karar vermiyorum. Bu yüzden ekranda ya da internette olmak benim için fark etmiyor. Hepsi olur. Önemli olan hikaye..." dedi.

"YORUM YOK"
Oyuncu eski rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt'un Türk kadını hakkındaki tepki çeken açıklaması hatırlatılınca ise şunları söyledi: Ben o dönem bile kendisiyle konuşmuyordum. O yüzden yorum yapmayayım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.