Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı

Bu haber kez okundu.

Cicişler sokak ortasında kavga etti

Tatillerini Alaçatı’da yapan ve sosyal medya hesaplarından da tatilleriyle ilgili paylaşımlarda bulunan Cicişler, birlikte yemek yedikleri mekan çıkışı neden çıktığı belli olmayan bir kavgaya tutuştu. Sokak ortasında olmalarına aldırmadan bir anda birbirlerine bağırmaya başlayan ikili saç saça baş başa birbirine girdi. ‘2. Sayfa’ programının haberine göre; Ciciş kardeşlerin kavga esnasında birbirlerine, ‘Senin kafan güzel mi’ şeklinde bağırdıkları ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde Ceyda Ersoy’un, Esra Ersoy’u yerlerde süreklediği görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.