Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Ebru Gündeş ikinci çocuğu için ABD'ye gidecek

Çok yakın kaynaklarından öğrendiğime göre Ebru Gündeş, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. 9 Mart’ta Günay Restoran’daki programını sonlandırmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, kısa süre önce Aşık isimli albümünü de dinleyicilerle buluşturmuştu.
Müzik kariyeri için yaptığı planları gerçekleştiren Gündeş, Mart ayında ABD’ye uçacak. Gündeş’in hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi. Burada eşi Reza Zarrab ile bir araya gelecek ve ikinci çocuklarını beklemeye başlayacak.
Çocuklarını, eşi Reza Zarrab’tan uzakta büyütmek istemeyen Gündeş, ABD’ye yerleşecek, sadece konserler için Türkiye’ye gelecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.