Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Ebru Sertbay ile Hakan Kutlu yasak aşk iddialarına böyle yanıt verdi

Uzun bir zamandır Miss model of Turkey 2013 güzeli Ebru Sertbay'la yasak aşk yaşadığı dedikoduları konuşulan teknik direktör Hakan Kutlu, önceki gün sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflere yakalandı.Sözcü'de yer alan habere göre; En son Kayserispor'da teknik direktörlük yapan ve bu yıl hem özel hayatı hem de iş hayatında zor dönemler yaşadığı için geçtiğimiz hafta Kayserispor'dan istifa eden Kutlu, sevgilisi Ebru Sertbay'la birlikte Nişantaşı'ndaydı.Evli ve iki çocuk babası olan Hakan Kutlu'nun eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Kutlu, gazetecilere "Yeter ya! Ne diye çekiyorsunuz?" diye sitem etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.