Öne Çıkanlar Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar Hollnda londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu

Bu haber kez okundu.

Erol Büyükburç bugün defnedilecek

Pop'un önemli ismi Erol Büyükburç, 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefat eden sanatçı  için bugün Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda tören düzenlenecek. Sanatçının menajeri Osman Nuri Yazıcı, Büyükburç için bugün saat 10.00'da CRR'de tören düzenleneceğini söyledi.  Yazıcı, Büyükburç'un cenazesinin, Levent Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini kaydetti. 

MENAJERİ BULDU 

Dün akşam arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Erol Büyükburç,  Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek Yokuşu'ndaki evine gitti. Büyükburç bugün menajeriyle görüşmek için sözleşmişti.Telefonlara cevap vermeyince menajeri Osman Nuri Yazıcı, polis ile birlikte Büyükburç'un evine gitti. Çilingir yardımıyla kapı açıldıktan sonra odanın ortasında Büyükburç'un cesediyle karşılaşıldı.Eve gelen sağlık ekipleri, Erol Büyükburç'un hayatını kaybettiğini belirledi.

"KIZIYLA BİRLİKTE YAŞIYORDU"

Gazetecilere açıklama yapan Osman Nuri Yazıcı,  "Aslında Erol Büyükburç'un iki evi var. Kızıyla da birlikte yaşıyordu. Dün akşam beraberdik. Kızı ve Erol Bey ile yemek yemiştik. Ardından onu evine bıraktık. Sabah da alacaktım" dedi. Yarın Bursa'da konser vermeyi planladıklarını aktaran Yazıcı, "Şekeri vardı, kalbinde stent vardı. Dün gece gayet iyiydi, çok mutluydu. Bugün telefonlarını açmadı. Daha sonra biz gelerek evine kapıyı çilingir ile açtık" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.