Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Güney Kıbrıs

Bu haber kez okundu.

Eurovision'da finale kalan ülkeler belli oldu

Bu yıl İsveç'in başkenti Stockholm'de gerçekleştirilen 61. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalinde 10 finalist daha belli oldu.61. Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl İsveç'in başkenti Stockholm'de gerçekleştiriliyor. 18 ülkenin final için mücadele ettiği şarkı yarışmasının ikinci yarı finali dün akşam Globe Arena'da gerçekleştirildi. 18 ülkenin temsilcisinin tek tek sahne alarak şarkılarını seslendirdiği mücadelede, Türkçe sözlerin yer aldığı "1944" adlı şarkıyı seslendiren Ukrayna temsilcisi Tatar Türkü Jamala, yarın gerçekleştirilecek finale yükseldi. Geçtiğimiz yıl Viyana'da gerçekleştirilen 60. Eurovision Şarkı Yarışmasında birinci olmayı başaran İsveç temsilcisi Mans Zelmerlow ve Petra Mede'nin gerçekleştirdiği gecede Letonya, Gürcistan, Bulgaristan, Avustralya, Ukrayna, Sırbistan, Polonya, İsrail, Litvanya ve Belçika finale çıkmaya hak kazandı.Salı gecesi gerçekleştirilen ilk yarı finalde Azerbaycan, Rusya, Hollanda, Macaristan, Hırvatistan, Avusturya, Ermenistan, Çek cumhuriyeti, Kıbrıs ve Malta finale yükselmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.