Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london Rishko london

Bu haber kez okundu.

Ferhat Göçer, kendisine isyan eden kızına yanıt verdi

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına dün şarkıcı Ferhat Göçer’in kızı Yağmur Göçer konuk oldu. Yazdığı sitem dolu mektupla gündeme gelen Yağmur Göçer babasına, 'Keşke şöhret olmasaydı da benim babam olarak kalsaydı' sözleriyle seslendi. Ferhat Göçer'den kızının sözlerine cevap geldi.
Göçer, sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı:Dostlar merhaba... Kızımla ilgili (öncelikle onun sağlığı için) özelde kalması gereken konuların, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir zihniyetle, dürüstlükten uzak açıklamalarla gündeme gelmiş ve sizleri meşgul etmiş olmasından dolayı çok üzgünüm... Artık zorunluluk haline gelmesi sebebi ile bu Çarşamba saat 10.30’da bir defaya mahsus yapacağım basın toplantısında tarafıma karşı öne sürülen planlı, haksız ve art niyetli suçlamalarla ilgili detaylı açıklama yapıp soruları tüm gerçekleri ile cevaplayacağım.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.