Öne Çıkanlar londra avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Feridun Düzağaç twitter hesabını kapattı

Feridun Düzağaç'ın 'Ben kısaca F.D. şarkısı, 7 Haziran seçimleri öncesi HDP için düzenlendi. Ünlü sanatçı bu durumdan haberi olmadığını, hoşuna gitmiş olsa bile eserlerinin dinleyicileri ile arasında kalması gerektiğini söyleyerek şarkının yeni hali için kendisinden izin alınmadığını duyurdu. Bu açıklamaya gelen tepkiler üzerine Düzağaç ise polemiğe girmeyerek Twitter sayfasını kapatma kararı aldı. Hayranlarıyla Facebook'ta iletişimde olacağını söyleyen Düzağaç sayfasına "Sosyal medyadaki bağımız çok değer verdiğim ve her mesajınızı bizzat okuduğum facebook sayfamızdır. Söz konusu Twitter bile olsa veda etmek istedim. Her şey gönlünüzce olsun... F.D." notunu düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.