Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Gülşen Bubikoğlu'nun Tarık Akan'ın cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı

Tedavisi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ve dün son yolculuğuna uğurlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Tarık Akan'ın hem Muhsin Ertuğrul'daki anma töreninde hem de eşvikiye Camii’nde gerçekleştirilen cenaze töreninde on binler son görevdeydi.Sanat camiasından birçok ünlü ismin ve arkadaşının yer aldığı törenlerde gözler birlikte birçok filmde başrol oynadıkları Gülşen Bubikoğlu'nu aradı. Peki özellikle 'Ah Nerede' filmiyle Tarık Akan'la birlikte sinema izleyicisinde derin izler bırakan Gülşen Bubikoğlu cenazede neden yoktu! Bubikoğlu'nun  Amerika'da olduğu için cenazeye katılamadığı öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.